Konferans salonuna kavuştular

ÖZEL HABER

Esenyurt Belediyesi tarafından Şehitler İlkokulu’nda yapımı tamamlanan konferans ve etkinlik salonu, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun da katıldığı bir törenle açıldı.

  Şehitler İlkokulu’nda gerçekleştirilen programda açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Murat Eryılmaz, “Okulumuza bu güzel salonu kazandıran Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na şahsım ve öğrencilerim adına sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.



‘Hizmetlerimize devam edeceğiz’
Okul Müdürü Murat Eryılmaz’ınardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “Bizler Esenyurt ’un, Esenyurtlu çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için eğitim alanında, spor alanında, sosyal ve kültürel alanlarda yaptığımız hizmetlere devam edeceğiz.Sevgili çocuklarımız, gençlerimiz, sizler yeter ki çalışın, vatanımıza, milletimize bağlı birer insan olun. Vatanımızın ve milletimizin birliği, beraberliği ile daha ileri seviyelere gelebilmesi için her zaman çok çalışın. Bizlerde Rabbim güç, kuvvet verdiği müddetçe sizlere elimizden gelen bütün desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.



Açılış töreni konuşmalar ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ve müzik öğretmenlerinin dinletisi ile devam etti. Başkan Kadıoğlu’na ve protokol mensuplarına çiçek takdimi ile program sona erdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.