Kent mobilyalarını kendileri üretiyorlar

ÖZEL HABER

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde üretilen kent mobilyaları İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’da monte edilmeye başlandı.

 Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin estetiğine uygun kent mobilyalarını üretiyor. Müdürlük bünyesinde bulunan marangozlar, marangozhanelerde kent mobilyalarını düşük maliyetle ilçeye kazandırıyor. 

İlk uygulama, Yakuplu Mahallesi’ndeki İhlas Marmara Evleri 1. Kısım içerisinde bulunan çardakların yenilenmesiyle başladı. Peyzaj düzenlemesi de yapılan alanda çardak çalışmaları bittiğinde vatandaşın dinlenebilmesi için oturma grupları ve piknik masalarının da yenileneceği bildirildi. 








UCUZA MALEDİLİYOR

Belediye kaynaklarını verimli bir şekilde kullanarak, kaliteli üretim yapan marangozhane de banklar, piknik masaları, ahşap dinlenme yerleri, kuş / kedi / köpek yuvaları, ahşap bina ve kamelya başta olmak üzere birçok ürün düşük maliyetlerle ilçeye kazandırılıyor. Uzman personelin görev aldığı marangoz atölyesinde kent mobilyaları hem hızlı hem de düşük bir bütçeyle yapılıyor. 




 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.