BAŞKAN ALTINOK ÖZ ŞEYH ŞAMİL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

ÖZEL HABER

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 'Topluma Hizmet Projesi' kapsamında Şeyh Şamil İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Altınok Öz, proje kapsamında; dans, tiyatro ve drama gibi alanlarda çalışmalar yapan miniklere kabartma haritası ve okuma kitabı hediye etti.

 Kartal Belediyesi ile Robert Koleji tarafından ortaklaşa hazırlanan ‘Topluma Hizmet Projesi’nde sona gelindi. Proje kapsamında Robert Koleji öğrencileri, Şeyh Şamil İlkokulu öğrencileri ile birlikte dans, tiyatro, drama gibi alanlarda sosyal faaliyetlerde bulundu. Yaptığı çalışmaları velilerine sergileyen minikler, sosyal sorumluluk projesine en başından beri desteğini esirgemeyen Kartal Belediye Başkan Op. Dr. Altınok Öz ile bir araya geldi.



Şeyh Şamil İlkokulu’nda minikleri ziyaret eden Başkan Altınok Öz, projeye katılan tüm öğrencileri tek tek tebrik ederek, çalışmalarından dolayı miniklere kabartma harita ve okuma kitabı hediye etti. Başkan Altınok Öz’ün hediyeleri karşısında çok mutlu olan Şeyh Kamil İlkokulu öğrencileri, kendisine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.