Aydınlı üniversite öğrencileri, Daxom’un sponsorluğunda buluştu!

ÖZEL HABER

Türkiye’nin ısı sektöründeki yerli üreticisi Daxom, Aydın Vakfı’nın İstanbul’da öğrenim gören Aydınlı üniversite öğrencilerini buluşturduğu kahvaltı organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda vakfın da başkanlık görevini yürüten Daxom Genel Müdürü Aydın Çetin, bu yıl 10.’sunu gerçekleştirdikleri etkinlikte, geleceğin güvencesi olan gençlere hitaben yaptığı konuşmada, vakıf olarak, İstanbul’da yüksek öğrenim gören Aydınlı öğrencilerden ihtiyaç sahibi olanlara her yıl karşılıksız burs verdiklerini söyleyerek, eğitim burslarının yeni eğitim & öğretim döneminde de devam edeceğini belirtti.

 Aydın Vakfı, İstanbul’da öğrenim gören Aydınlı üniversite öğrencileri ile bursiyer adaylarını Yıldız Teknik Üniversitesi Hisar Tesisleri’nde gerçekleştirdiği kahvaltıda bir araya getirdi. Bu yıl 10.’su düzenlenen etkinliğe Daxom firması sponsor oldu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen organizasyonda, Aydınlı öğrenciler ve vakfın yöneticileri birbirleriyle tanışıp sohbet ederken, toplantı sonunda eğitim bursunun bu yılki sahiplerini belirleyecek mülakatlar gerçekleştirildi.

 

DAXOM Hakkında: 2004 yılından bu yana DAXOM ticari markası ile ısı cihazları sektöründe faaliyet gösteren firma başlangıçta, yurt dışından ithal ettiği ürünleri Türkiye pazarına sunarken, şu anda İstanbul Ümraniye’deki yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik kapalı alanda yılda ortalama 17-18 bin adet yoğuşmalı duvar tipi kazan, elektrikli kombi, hermetik şofben, yoğuşmalı şofben ve elektrikli şofben üretimi gerçekleştiriyor. Ülke geneline yayılan 50’ye yakın toptancı bayinin yanı sıra yaklaşık 350 satış noktası ve yaygın servis ağı ile hizmet veren Daxom, bireysel kullanım dışında yüksek kapasiteli yoğuşmalı şofbenleri ile de toplu konut, otel, hastane, yurt gibi yerlerin de ısıtma ve sıcak su ihtiyaçlarına kurumsal çözümler sunuyor.

 

Bilgi İçin:

Mass İletişim Danışmanlığı / Kemal Arslan

kemalarslan@massiletisim.com

(0537) 388 59 84

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.