Atalar Halk Kütüphanesi Giyim-Makine-Nakış-İğne Oyası Kursu Yıl Sonu Sergisi Açıldı

ÖZEL HABER

Kartal Halk Eğitim Merkezive Kartal Belediyesi’nin işbirliği ile Atalar Halk Kütüphanesi’nde yıl boyunca faaliyet gösteren giyim, makine, nakış ve iğne oyası kursları bu yıl da mezunlarını verdi. Kursiyerlerin yıl boyunca emek vererek ortaya çıkardıkları eserler, düzenlenen yılsonusergisiyle beğeniye sunuldu.

Atalar Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen törene Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel,  Kartal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Resul Özdemir, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Önce makine nakış kursunda eğitim gören kursiyerlerin çalışmalarını inceleyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir, daha sonra giyim üretim teknolojileri kursunun ve nakış iğne ayası kursunun sergilerini ziyaretettiler.

Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve Resul Özdemir, serginin açılışında emek veren tüm kursiyerlere ve öğretmenlerine hazırladıkları eserler için teşekkür ederek serginin açılış kurdelesini birlikte kestiler. Kısa bir konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, serginin yıl boyu verilen büyük bir emeğin sonucu olduğunu belirterek Kartal Belediyesi olarak katkı vermekten gurur duyduklarını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.