Suruç'taki patlamadan son anda kurtulan genç o anı anlattı

GÜNDEM

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 32 kişinin hayatını kaybettiği bombalı katliamdan saniye farkıyla kurtulan engelli genç, kaybettiği arkadaşlarının cenaze töreninde ortaya çıktı. Yaşadığı dehşet dakikalarını anlattı: Yorulup pankartı bırakınca saniye farkıyla kurtuldum.

  Suruç'ta 32 kişinin öldüğü ve 104 kişinin yaralandığı intihar saldırısında patlamadan saniyeler önce alandan ayrılan engelli İsmail Denum, yaşadıklarını anlattı. Gençlere destek için basın açıklamasına gittiğini ve pankartın köşesinden tuttuğunu belirten Denum, "Sıcak hava nedeniyle yorularak ayrılmak istedim ve birkaç saniyeyle hayatta kaldım" dedi.

ÖLÜMDEN KIL PAYI KURTULDU

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde dün 32 kişinin öldüğü bombalı saldırının görüntülerinde, grupta bulunan engelli bir kişinin ölümden kıl payı kurtulduğu görüldü. Olay sırasında çekilen görüntülerde, tekerlekli sandalyedeki engelli genç , basın açıklamasının yapıldığı alandan uzaklaştıktan saniyeler sonra patlama meydana geliyor. Saniyeler ile hayatta kalmasıyla dikkatlerin üzerinde yoğunlaştığı engelli genç bügün , patlamada yaşamını yitiren 2 arkadaşının Suruç'ta yapılan cenazesinde ortaya çıktı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.