İstanbul Balkan Sporlu futbolculara Gölbaşından moral yemeği!

GÜNDEM

Yeni sezonda 2.Amatör Lig 7.Grupta mücadele edecek İstanbul Balkansporlu futbolcular, kulübün Başkan vekili ve aynı zamanda Gölbaşı Restaurant Emirgan sahibi işadamı Oruç Oymak tarafından düzenlenen yemekte buluştu. Kulüp Başkanı Tamer Arslan ve Yönetim Kurulunun yer aldığı yemekte Arslan,Mavi-beyazlı kulübe yeni sezonun başarı getirmesi temennisinde bulundu.

İstanbul Balkanspor hafta sonu Ligin ilk haftası Atakent Gelişim Spor ile karşılaşacak olan Mavi-beyazlı yönetici, teknik ekip ve futbolcularına yaptıkları zorlu maç öncesi moral yemeği verdi.

İASKF Başkan yardımcısı Timur Koç İstanbul  Balkanspor Kulüp Başkanı Tamer Arslan,Başkan yardımcısı Oruç Oymak,Ekrem Aktaş,Dış ilişkiler sorumlusu Sabri Koyuncu,Gelişim sorumlusu Hatay Çimen ,Sportif Direktörü Kemal Can ve yönetim kurulu üyesi Kemal Avcı, Teknik Direktör Ali Ayyıldız ile teknik ekibi ve futbolcular yemekte yer aldı.İlk hafta karşılaşma öncesi yönetim kurulu, futbolcularla sohbet imkanı buldu.

İstanbul Balkan Sporluların özlem duyduğu Şampiyonluğa bu sezon ulaşmaları temennisinde bulunan Kulüp Başkanı Tamer Arslan, Atakent Gelişim Sporla hafta sonu oynayacağı ilk maçta başarılar dilerim. Umarım bu sezon camianın özlem duyduğu şampiyonluğa son verirler. Bu anlamda bizde takımımıza moral vermek için yemeğe davet ettik. Yeni sezonun Atakent Gelişim Spor  için başarılı geçmesini diyorum dedi..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.