HANDE FIRAT, 15 TEMMUZ GECESİNİ ESENYURT‘TA ANLATTI

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 15 Temmuz darbe girişiminin seyrinin değişmesini sağlayan görüntülü konuşmayı yapan Gazeteci Hande Fırat, o gece neler yaşadığını Esenyurt ’ta katıldığı söyleşide anlattı. Fırat, o geceyi anlatan “24 Saat” isimli kitabına ilişkin, “Ben bu kitabı en çok kızım Nehir ve demokrasi çocukları için diye yazdım” şeklinde konuştu.

 Söyleşi öncesinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile sohbet eden Fırat, o gece ve sonrasında yaşananları Başkan Kadıoğlu’na anlattı.  

 

Fırat, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi CNN Türk ekranlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la canlı yayında yaptığı görüşme ile darbe girişiminin seyrini değiştirmişti. O gece yapılan yayın darbe girişimin önüne geçilmesinde fitili ateşleyen önemli bir etken olmuştu. Fırat, daha sonra kendisini dinlemeye gelen öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Gazeteci Hande Fırat, söyleşiden sonra 15 Temmuz gecesinin ardından kaleme aldığı "24 Saat" kitabını imzalarken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.