Bakan Bilgin, EYT çalışmasında son aşamaya gelindiğini açıklandı

GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) ile ilgili bir açıklama daha yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Kabine Toplantısı ardından merak edilen konularla ilgili açıklamalar da geldi. Özellikle son dönemde önemli çalışmalar yapıldığı belirtilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışmaların son aşamada olduğunu ifade etti.

EYT konusundaki son dönemlerde yaptığı açıklamalara yenisini ekleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Çalışmamız son aşamasında. Tamamladık diyebilirim. Aralık ayında bir basın toplantısıyla etraflıca kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızla paylaştıktan sonra onu Meclis'e intikal ettiririz." dedi

Bilgin, bakanlığın gündeminde olan sözleşmeli personel, geçici işçiler, taşeron işçiler ve EYT konularındaki çalışmaların Aralık ayına kadar tamamlanarak kamuoyuna açıklanmış ve Meclis takvimine alınmış olacağını belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.