2. Kartal Kitap Fuarı 7’den 70’e Kitapseverlerin Buluşma Noktası Oldu

GÜNDEM

Kartal Belediyesi tarafından 10 Haziran’da görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen 2. Kartal Kitap Fuarı, hafta sonu da kitapseverlerin buluşma noktası oldu. Yoğun ilgi gören fuarın 9. gününde; Doç. Dr. Orhan Çekiç, Cem Kalender, Kaan Murat Yanık, Bedia Ceylan Güzelce, Serkan Türk, Irmak Zileli, Can Ersal - Işık Öğütçü, Turan Akıncı, Yavuz Ekinci ve Faruk Duman’ı ağırladı. Keyifli söyleşilerin gerçekleştiği etkinlikte kitap dostları, sevdikleri yazarlarla hem buluşma hem de kitaplarını imzalatma imkanı yakaladı.

Günün ilk söyleşi konuğu Doç. Dr. Orhan Çekiç oldu ve Çekiç özellikle Atatürk ve İsmet İnönü ilişkisi üzerine yapılan yanlış yorumlamalar üzerine konuştu.

Fuar sahnesinin sonraki saat dilimlerinde konuk olan yazar ve şairler Cem Kalender, Kaan Murat Yanık, Bedia Ceylan Güzelce ve Irmak Zileli, kendi yazarlık serüvenlerinden başlayarak çeşitli konularda farklı söyleşiler ile fuara gelen okuyucuların karşılarına çıktı.

Yazarlar söyleşilerin ardından okurları için kitap imzalarken bu kez mikrofonu Can Ersal ve merhum yazar Orhan Kemal’in oğlu Işık Öğütçü devraldı. Orhan Kemal ve Nazım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.