Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’nın Yeni Doğaya Kaçış Parfüm Serisi ile Tanışın!

 Yves Rocher, gün içerisinde doğa ile iç içe olmanız ve tazelenmeniz için size yeni koleksiyonu olan Ferah, Duyusal ve Çiçeksi kokularını sunuyor.



Ferah kokusu Sel d'Azur’un içeriğinde, Ferah Narenciye özü ve tuzlu notalar bulunuyor. İsrail’den Greyfurt, Virjinya’dan Sedir Ağacı ve Haiti’den Vetiver’in kusursuz birleşimi sizi açık denizlerden gelen esinti ile tanıştırmaya hazır… Sel d'Azur’un El Kremi sayesinde de kokunuzun bütünlüğünü sağlayabilirsiniz.

Çiçeksi kokuların ferahlığını teninize taşıyacak olan Matin Blanc parfümünün içeriğinde; Fas’tan Portakal Çiçeği ve Neroli, İtalya’dan Bergamot bulunuyor. Yumuşak ve rahatlatıcı kokusu ile teniniz taze bir güne hazır..

Binlerce rengi barındıran bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. Çiçeksi kokuların vazgeçilmez hoşluğunu hissedeceğiniz Plein Soleil, Hindistan’dan Sümbülteber, Guatemala'dan Kakule, Avustralya'dan Sandal Ağacı ve Komor Adaları'ndan Ylang-Ylang içerir. Duyusal egzotik notaları ile vazgeçilmeziniz olacak..

Uzak diyarların kokusunu Sable Fauve ile teninize davet ediyoruz.. İçeriğinde Tonka Fasülyesi, Laos’tan Reçine ve İspanya’dan Sakız Laden yer alıyor. Sıcak ve bademsi kokusu duyularınızı harekete geçirmeye hazır…

Yoğunlaştırılmış Vanilya kokusu ile Cuir de Nuit, Papua Yeni Gine'den Tahiti Vanilyası, Fildişi Sahili'nden Kakao, Brezilya’dan Kahve ve Mauritius'tan Pembe Karabiber içerir. Muhteşem içeriklerin birleşimi ile sizi tutkunun doğuşuna davet ediyor..

İçeriğinde Çin’den İris Çiçeği, İtalya’dan Mandalina, Endonezya’dan Paçuli ve Haiti’den Vetiver bulunduran Autour de Minuit; vazgeçilmez kokunuz olmaya hazır.. Zarif ve Gurme İris çiçeğinin teninize taşıdığı koku ile sizi büyüleyecek..

Doğanın ferah kokularını Müge Ferahlığı, Kiraz Çiçeği ve Yeşil Çay kokuları ile teninize taşıyabilirsiniz.. Yenilenen ambalajları ile keyifli kullanım sunuyor.

Tüm içeriklerin %88’den fazlası doğal içeriğe sahiptir. Tüm parfüm şişeleri sınırsız şekilde geri kazanılabilen camlardan, ambalajlar ise sürdürülebilir şekilde yönetilen ormanlardan üretilen kartonlardan elde edilmiştir. Doğa dostudur.



Renklendirici İçermez!



Yves Rocher- Cuir de Nuit EDP 100 ml – 275.00 TL

Yves Rocher- Sel d'Azur EDP 100 ml- 275.00 TL

Yves Rocher- Sable Fauve 100 ml- 275.00 TL

Yves Rocher- Autour de Minuit EDP 100 ml- 275.00 TL

Yves Rocher- Matin Blanc EDP 100 ml- 275.00 TL

Yves Rocher- Plein Soleil EDP 100 ml- 275.00 TL

Yves Rocher- Plein Soleil El Kremi- 29.90 TL

Yves Rocher- Kiraz Çiçeği EF 100 ml- 135 TL

Yves Rocher- Yeşil Çay EF 100 ml- 135 TL

Yves Rocher- Müge Ferahlığı 100 ml- 135 TL

Yves Rocher- Sel d'Azur El Kremi- 29.90 TL

Yves Rocher- Sable Fauve El Kremi – 29.90 TL




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183