Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Tertemiz ve Sağlıklı Okullarda Eğitime Devam

 Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Veteriner İşleri Şefliği, eğitim öğretim yılının ikinci yarısında öğrencilerin ve öğretmenlerin daha sağlıklı ortamlarda ders yapabilmeleri için ilçedeki 58 okulda temizlik ve dezenfekte işlemleri yaptı. Veteriner İşleri Şefliği'ne bağlı ekipler, salgın hastalıklara en rahat zemin hazırlayabilecek ortam olan okulların tüm dersliklerini ve ortak kullanım alanlarının temizlik ve dezenfekteleri yaptı.
Yapılan çalışmalarda; bakterilere, mantarlara, virüslere ve biofilme karşı tam etkili olan 'Hidrojen Peroksit' ve 'Kolloidal Gümüş Suyu' bileşimli ürünler dezenfeksiyon amaçlı çalışmalar kapsamında koruyucu ve önleyici olarak kullanıldı. Öğrencilerin daha temiz ve ferah ortamlarda öğrenim görmesi için yapılan çalışmalarla okullar, tertemiz ve sağlıklı bir görünüme kavuştu.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Ekiplerin, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle başladığı çalışmaları, ilçedeki tüm okulların temizliğinin yapılıp, dezenfektesinin yoğun ve etkili şekilde gerçekleştirmesiyle son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183