Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Perakendeciler Derneği

Bu haber kez okundu.

Survivor 2020'nin kazananı Cemal Can oldu!

 Dün gece Survivor takipçileri şampiyonun kim olacağını merak içersinde bekledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Barış ile Cemal Can arasındaki SMS oyları açıklandı ve daha fazla oyu alarak Survivor 2020 şampiyonu seçilen isim Cemal Can Canseven oldu.2PaylaşSurvivor 2020'nin kazananı Cemal Can oldu! İşte alacağı ödülTV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da geçtiğimiz yıl birincisinin ödülü 500 bin TL olmuştu. Ancak bu yıl da 500 bin TL ödül verilmesi bekleniyor. 3 Paylaş Survivor 2020'nin kazananı Cemal Can oldu!


İşte alacağı ödülAda hayatında duygusallığıyla bilinen aynı zamanda parkurlarda gösterdiği performansla da dikkatleri üzerine çeken Cemal Can şampiyonluğun ardından göz yaşlarına hakim olamadı.4PaylaşSurvivor 2020'nin kazananı Cemal Can oldu! İşte alacağı ödülŞampiyon olan Cemal Can şu açıklamayı yaptı: "Burada iki kazanan var. Hayalim gerçek oldu. Tek bir şey söyleyeceğim hayallerinizin peşinden gidin.


Hayat çok kısa birbirinizin kalbini kırmayın"5PaylaşSurvivor 2020'nin kazananı Cemal Can oldu! İşte alacağı ödülCemal Can Canseven, 25 Mayıs 1995 İzmir'de doğdu. Cemal Can Canseven'in annesi Rizeli, babası ise Selanik göçmenidir. Cemal Can Canseven'in 2013 yılında üniversite hayatı başlamıştır. Cemal Can Canseven, İstanbul'da bulunan Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünde okuyor.6PaylaşSurvivor 2020'nin kazananı Cemal Can oldu! İşte alacağı ödülLiseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Survivor Cemal Can, üniversiteyi kazanmasıyla İstanbul'a yerleşti. Burada arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ'lik eğitimi almaya başladı. Cemal Can, beraber videolar çektiği Danla Biliç'i üniversite yıllarından tanıyor. Şimdilerde DJ'lik yapan Cemal Can, Survivor yarışmasından önce hiçbir TV programında görülmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183