Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran gündem haber

Bu haber kez okundu.

SASİDER’DEN CEMEVİNDEN “MUHARREM AYI” YEMEĞİ!

 SASİDER Başkanı Ali Genç, Muharrem Ayı nedeniyle yayınladığı mesajda, “Acısını ortakca yaşadığımız Ehl-i Beyt'in tüm mensuplarını, Kerbelâ şehitlerini ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, Muharrem Ayı’nın; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan diliyoruz. Bugün bizlere düşen ise, mezhepsel ayrılıklar üzerinde durmaksızın birliğimizi, beraberliğimizi korumak ve savunmaktır” dedi.

 

 

“BUGÜN BİZLERE DÜŞEN, MEZHEPSEL AYRILIKLAR ÜZERİNDE DURMAKSIZIN BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ KORUMAK VE SAVUNMAKTIR”


Bu elim hadise ırkı, mezhebi ve ideolojisi ne olursa olsun bütün Müslümanların asırlardır dinmeyen ortak hüznü ve ortak acısı olagelmiştir.
Bugün bizlere düşen, mezhepsel ayrılıklar üzerinde durmaksızın birliğimizi, beraberliğimizi korumak ve savunmaktır. Bu gayeyle millet olarak geçmişte yaşanan bu üzücü olaylardan kendimize ders çıkarmalı ve bu güzel duygularımızı daha da pekiştirmek adına üzerimize düşen ne ise onu yapmalıyız.
Acısını ortakca yaşadığımız Ehl-i Beyt'in tüm mensuplarını, Kerbelâ şehitlerini ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, Muharrem Ayı’nın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan diliyoruz.
Tutulan oruçların kabul ve makbul olmasını dileriz.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183