Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Onur şan'dan Müzik ve Sohbet

 Güçlü sesi ve yorumu ile türkülere hayat veren Onur Şan, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği “Müzikli Söyleşi” programında sevenleriyle buluştu. Moderatörlüğünü Erdal Şahin’in üstlendiği program, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

POP ŞARKI YAPTI

Yıllardır yaptığı müzik tarzının dışına çıkarak pop müzik tarzında "Hadi Ben Kaçtım" isimli bir single çıkaran Onur Şan, müzik çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyerek şunları ekledi:

“Ben çocukluğumdan beri böyle eserler yapıyorum aslında ama gönlümde türküler hep birinci sırada oldu, hala da öyle. Bu bir tarz değişikliği değil. Sosyal medyada single yayınlandıktan sonra ‘Sen tarzını mı değiştirdin, neden yaptın?’ gibi söylemler oldu ama böyle bir şey yok. Bryan Adams diye bir şarkıcı var, O'nun ‘Everything I Do’ şarkısını da söylesem, sahnede yine 'Kesik Çayır'a bağlayacağım. Dolayısıyla bu oturmuş bir şey artık, biz bunun üzerine çeşni yapıyoruz. Pop sanatçılarımız sürekli pop söylerken arada bir türkü söylediğinde çok güzel oluyor değil mi, bunu türkücüler de yapabilir. Ben bunu yaparken bazı gelenekselci kesim tarafından tepki göreceğimi de bekliyordum ama şu an için iyi gidiyor, genelde de yakıştırıyorlar” dedi.

SEVİLEN TÜRKÜLERİ SESLENDİRDİ

Onur Şan, Erdal Şahin’le birlikte “Telli Turnam”, “Mihriban”, “Kesik Çayır Biçilir Mi”, “Kendim Ettim Kendim Buldum" gibi türküleri icra ederek, türküseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183