Öne Çıkanlar FENERBAHÇE Galatasaray ibb Bağcılar Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Onları Ölüm Bile Ayıramadı!
İzmirin Selçuk ilçesinde yaşayan ve 50 yılı aşkın evli olan Ali Rıza Düzgün ve Müzeyyen Düzgün çifti, dört saat arayla hayatını kaybetti. Yaşamı boyunca birbirlerine aşk ve sevgiyle bağlı olan yaşlı çift, beraber son yolculuğuna uğurlandı.
Herkesi hayrete düşüren ve duygulandıran olay, Selçuk ilçesi Çamlık mahallesinde meydana geldi. İlçede yaşayan ve 50 yılı aşkın evli olan Ali Rıza Düzgün (90) ve Müzeyyen Düzgün (89) çifti, birbirine karşı aşırı derecede bağlıydı. Hayvancılık ve çiftçilikle geçimini sağlayan ve severek evlenen çift, zamanla iki kız bir de erkek çocuk dünyaya getirdi. Aralarında sevgi ve saygıyı hiç bir zaman eksik etmeyen Düzgün çiftçi, aradan geçen yıllarla birlikte yaşlılığa bağlı olarak rahatsızlandı. Ali Rıza Düzgün, önce gırtlak kanseri, ardından da çeşitli hastalıklara yakalandı. Hayat arkadaşı Müzeyyen Düzgün de düşerek kalça kemiğini kırdı ve bir süre Selçuk Devlet Hastanesinde tedavi gördü.

AİLE ANNESİNİN ÖLÜMÜNÜ BEKLİYORDU
Hastalığı giderek ağırlaşan Ali Rıza Düzgün, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Annesinin ölümünü bekleyen aile, babanın ölümüyle şoke oldu. Ailenin çocukları ve akrabaları, ölümle birlikte kısa bir süre sonra cenaze hazırlıklarına başladı. Alınan kararla Ali Rıza Düzgün’ün cenazesinin öğle namazının ardından defnedilmesi planlanırken, aile bu kezde anneden gelen haberle yıkıldı. Selçuk Devlet Hastanesinde tedavi gören Müzeyyen Düzgün, hayat arkadaşı öldükten yaklaşık dört saat sonra yaşamını yitirdi.

TABUTLARI YAN YANAYDI
Çiftin ailesi, aynı gün hem baba hem de annesinin ölüm acısını yaşadı. Hayatları boyunca birbirinden hiç ayrılmayan asırlık çiftin cenazesinin ise beraber kaldırılması kararı alındı. Ali Rıza Düzgün ve Müzeyyen Düzgün’ün Selçuk ilçesinin Çamlık mahallesindeki cenaze töreninde ise tabutları yan yanaydı. Törene katılanlar çiftin bu durumu karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Duygu dolu anların yaşandığı cenaze töreninde bazı katılımcılar, "Onları ölüm bile ayıramadı" yorumunda bulundu.
Düzgün çiftinin çocuklarından Ayfer Kükrer’in kelimeler boğazında düğümlendi. Zor konuşan ve gözyaşlarına boğulan Kükrer, "Babam 90, annem 88 yaşındaydı. Annem kalça kırığından sonra ameliyat oldu. Ondan sonra düzelmedi; daha sonra organ yetmezliği başladı. Babam yıllar önce gırtlak kanseri olmuştu. Daha sonra kronik astım bronşite dönüştü. 4 saat arayla öldüler. Saat 08.30 da babam, 13:00’de ise annem vefat etti" dedi.
Yaşlı çift, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183