Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Nazlı Dere'yi kim öldürdü? Müge Anlı ve ekibi seferber oldu

 Türkiye'yi şoke eden cinayette hayatını kaybeden 67 yaşındaki Nazlı Dere hakkında soruşturma başlatılırken aile Müge Anil ile Tatlı Sert'e konuk oldu. Boğazı kesilen yaşlı kadının olduğu eve bilerek geldiği şüpheleri ortaya çıkardı. Kredi çeken, altın yapan ve birçok ziynet eşyası bulunduğu iddia edilen eve kasıtlı olarak gidildiği yönünde görüşler dile getirildi. Peki Nazlı Dere'yi kim öldürdü.

Aile içi bir cinayetten şüphelenen Müge Anlı, Nazlı Hanım'ın eşi ve çocuğunuın böyle bir şeyden şüphelenmediklerini ve üzüldüklerini anlattı.

Kırmızı kapişon giyen kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinden Gökhan Bey Esenyurt'tan son gelişmeleri aktardı. Kırmızı kapişon ve lacivert kot giyen bir kişinini kameralara takıldığını ancak yüzünün seçilemediğini belirtti. Apartaman kapısının zaman zaman açık kalması sebebiyle giriş kattaki eve bu yolla girilebileceği dile getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183