Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Müge Anlı Bahar Güney'i arıyor

 Haftanın son bölümü ile ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir kayıp dosyası daha açıldı. Annesinin yaşlı gözlerle Müge Anlı'dan yardım istediği yayında Bahar Güney'in nerede olduğu araştırılıyor. Tekirdağ Çerkezköy'de yaşayan ve annesinin Güneşli'deki evine geldikten sonra gittiği marketten dönmeyen Bahar'dan haber alınamıyor.

Kafese girmeye az kaldı

İddiaya göre Ersan isimli birine ulaşıldı. 6 çocuğu var. Ersan Bey'in fabrikatör olarak kendisini tanıtıp iş verdiği dile getirildi. İş görüşmesinde tanışmışlar. Ersan Bey öne sürülen bilgiye göre Bahar Güney için; "Bir piliç yakaladım. Kafese girmeye az kaldı" ifadelerini kullanmış. Ağabeyi de Bahar'ın hiçbir şekilde şiddet görmediğini ve mutlu bir evliliği olduğunu dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183