Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

MİNİK ÖĞRENCİLERİN HALK OYUNLARI BAŞARISI...
 Esenyurt Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen ödül törenine Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Başkan Kadıoğlu “Kültürümüzü ve adetlerimizi öğreniyorlar”

Dereceye giren minik öğrencilere ödüllerini takdim eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Okullarımızda böyle yarışmaların ve eğitimlerin olması geleceğimiz için güzel bir çalışmadır. Bu tarz eğitimler ve yarışmalara katılan öğrenciler kültürümüzü ve adetlerimizi öğreniyor hem de gelecek nesillere aktarılmasında büyük rol oynuyor. Dereceye giren tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Onları eğiten öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilere ödüllerini takdim eden Başkan Kadıoğlu daha sonra Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesini gezerek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183