Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Milli takım televizyon ekranlarını sildi süpürdü

Haftanın ilk gününü geride bıraktığımız pazartesi akşamından sonra reyting sonuçları da merakla bekleniyordu. Çukur, Yasak Elma ve Zalim İstanbul yeni bölümleriyle yayınlanmadı. Sebebi ise milli maçtı. Türkiye'nin EURO 2020 grup elemelerinde Fransa ile karşılaştığı mücadele diğer yapımlara fark attı. Tekrar bölümleri ile ekranda olan diziler bu sebeple yayın yapmamıştı. Günün birincisi asker selamı ile Fransa'dan ayrılan ay yıldızlılar oldu.

Dün kanallarda yayınlanan yapımlar arasında Kim Mİlyoner Olmak İster, Aslı Gibidir, Çocuk, Yasak Elma (tekrar), Seksenler, Masterchef Türkiye, Kibar Feyzo ve Yemin vardı. Günü birinci bitirebilmek adına yarışan bu yapımların dışında Müge Anlı ile Tatlı Sert de önemli izlenme oranları elde etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183