Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Kumarbazlar bu kez çocukları hedef aldı.

 Kumarbazların bu defa hedefinde çocuklar vardı. Okul çevrelerindeki iş yerlerine "Sakız ve Oyuncak" otomatı görünümünde kumar makinesi yerleştirdiler. Çocukları kumara alıştırdılar. Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Başakşehir'de düzenlenen operasyonda 2 kişi 62 adet kumar makinesiyle yakalandı.

OYUNCAK OTOMATI DEĞİL KUMAR MAKİNESİ

Yapılan çalışmalarda, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa ve Başakşehir'de okul çevrelerindeki iş yerlerine 'sakız ve oyuncak' otomatı görünümünde kumar makinesi yerleştirildiği ve çocukların kumara alıştırıldığı tespit edildi.



62 KUMAR MAKİNESİNE EL KONULDU

Yapılan operasyonda, 2 zanlı 2 adet ruhsatsız silah ve 62 adet 'sakız ve oyuncak' otomatı görünümlü kumar makinesi ele geçirildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183