Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu gelecek sıcak gelişme gündem haber

Bu haber kez okundu.

Kartal’da Sokak Ve Cadde Aydınlatma Çalışmaları Devam Ediyor
 “Kartal’ın Sokakları Işıl Işıl Olacak”

Kartal Belediyesi İBB ile gerçekleştirdiği sokak ve cadde aydınlatma çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstasyon Caddesi’ndeki aydınlatma ve düzenleme çalışmalarından sonra, Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz ve Abdi İpekçi Caddesi’nde de aydınlatma çalışmaları gerçekleştirildi.

Başkan Gökhan Yüksel, aydınlatma çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Kartal’da belediye ekiplerinin farklı noktalarda birçok çalışma yürüttüğünü belirten Kartal Belediye Başkanı; “Bugün, Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz ve Abdi İpekçi Caddesi’nde İBB ekipleriyle ortak düzenlediğimiz aydınlatma çalışmalarını inceledik, komşularımızla bir araya geldik. Kartal’ın farklı noktalarındaki sokak ve caddelerinde aydınlatma ve düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Kartal’ın sokakları ışıl ışıl ve düzenli olacak. Bugün de incelemeleriz esnasında komşularımızı dinledik. İsteklerini not aldık. Daha iyi bir Kartal için Kartallı komşularımızla bir arada olmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183