Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Kartal'da 'Mahallemi Dinliyorum' buluşmaları devam ediyor

Geçtiğimiz hafta Kartal'ın Cumhuriyet, Hürriyet, Topselvi, Cevizli, Esentepe ve Kordonboyu Mahallelerinde gerçekleştirilen 'Mahallemi Dinliyorum' buluşmaları; hafta sonu da hız kesmeden devam etti. Cumartesi günü Soğanlık Yeni Mahalle Şehit Erdal Engin Parkı'nda ve Pazar günü Karlıktepe Mahallesi Şehit Dursun Kaya Parkı'nda gerçekleştirilen toplantılara Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


10 Temmuz'a kadar Kartal'ın çeşitli mahallelerinde yapılmaya devam edecek olan toplantılardan elde edilen geri bildirimler raporlanarak, Kartal Belediyesi'nin 2020-2024 stratejik planının oluşturulmasında kullanılacak. 'Mahallemi Dinliyorum' buluşmalarıyla, özellikle mahallelerin ortak sorunlarının tespit edilmesi ve bu sorunların çözümüne odaklanılması hedefleniyor.

'Mahallemi Dinliyorum' adlı buluşmalar, 8 Temmuz Pazartesi günü saat 18:00'da Orhantepe Mahallesi Şehit Semih Balaban Parkı'nda, saat 19:30'da Atalar Mahallesi Alaçam Sokak'ta yapılacak.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183