Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

KARTAL BELEDİYESİ KREŞ ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

 Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Dr. Turgut Mermertaş, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Tozkoparan, Mehmet Tirgil, Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Kartal Cemevi Vakfı Dedesi Mustafa Düzgün, emekli müezzin Vedat Özbaş, Kartallı muhtarlar, kreş öğretmenleri, eğitim sorumluları, çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

 

İftar öncesinde ney eşliğinde semazen gösterisi gerçekleştirildi. İftar duası, emekli müezzin Vedat Özbaş tarafından okundu. İftarın ardından konuşma yapan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, “Bu kutsal günde beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu iftar akşamında Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz adına sizleri selamlıyorum. Kartal Belediyesi birçok alanda faaliyet gösteriyor. Parklarda, sosyal işlerde, fen işlerinde ve hatta kentsel dönüşümde Türkiye birincisi olduğumuzu ifade ediyoruz. Ama bizim en çok övündüğümüz, üzerinde titizlikle durduğumuz en anlamlı ve önemli bulduğumuz çalışmamız kreşlerimiz. Türkiye’nin hiçbir belediyesinde kreş sayısının bu kadar çok olduğunu, bu kadar önemsendiğini ve kreşlerdeki eğitim seviyesinin bu denli iyi olduğunu göremezsiniz. Türkiye’de 1100 belediye var. Bu belediyeler içerisinde kreşleri olan da var fakat Kartal Belediyesi denildiğinde akıllara kazıdığımız kreşlerimiz var. Belediye Başkanımızla birlikte Soğanlık’ta bir iftara katıldık. Oradaki genç çocuklar, belediye başkanımızı tanıyıp yanına geldiler. O çocuklar, bizim kreşlerimizde büyümüşler. Kimi ortaokula, kimi ilkokula gidiyor. Biz kreşlerimizde çok ciddi eğitim veriyoruz. Müdürlüğümüz çok başarılı çalışmalar yapıyor. Çocuklarınızın emin ellerde olduğunu unutmayın. Kreşlerimizde çocuklarınızın hem zihinsel hem bedensel gelişimine cevap buluyorlar” dedi.

 

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın konuşmasının ardından Kartal Cemevi Vakfı Dedesi Mustafa Düzgün, yemeğin sonunda dua okudu. İftarın sonunda ise minikler, illüzyon gösterisiyle doyasıya eğlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183