Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Son dakika Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Kadıköy'de Su Kesintisi! Kadıköy'de Sular Ne Zaman Gelecek

 İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş evlerinde ve iş yerlerinde suların kesilmesiyle büyük bir mağduriyet yaşıyor. Birçok iş yapılamıyor. Bu sebeple de suların gitmesini istemiyorlar. Ancak İSKİ'ye bağlı ekipler planlı ya da plansız şekilde gerçekleşecek su kesintileri için arıza kesinti duyurularıyla vatandaşları bilgilendirerek zararı en minimum seviyeye çekmeye çalışıyor. Bugün su kesintisi yaşanan yerlerden biri de Kadıköy. Peki 7 Şubat Cuma Kadıköy'de sular ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde.

Kadıköy'de sular ne zaman gelecek?

Bu sabah 07:20'de başlayan su kesintisinin nedeni olarak İçmesuyu Şebeke Hattındaki Arızanın Giderimi İçin Onarım olduğu açıklandı.. Suların gelme saati ise saat 12:00 olarak belirlendi. Çalışmanın tahmini süreden önce ya da sonra bitmesi de muhtemel.

Arıza Kesinti

İlçe : Kadıköy
Etkilenen Mahalleler : Hasanpaşa Mah,Acıbadem Mah
Açıklama : İçmesuyu Şebeke Hattındaki Arızanın Giderimi İçin Onarım Yapılmaktadır.
Başlama Tarihi : 2020-02-07 07:20:42.0
Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 7.2.2020 tarihinde saat 12:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183