Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

İftar sofralarında şehitler için dua edildi

 Şırnak’ta 13 askerin şehit olduğu helikopter kazası nedeniyle, Maltepe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar ve etkinliklerde, müzik yayını yapılmazken,  şehitler için dua edildi. Organik Halk Pazarı’nda daimi olarak kurulan Ramazan sofrası ile Yalı ve Feyzullah mahallelerindeki sevgi sofralarında şehitler anılıp, Kur’an-ı Kerim okundu.



Halka yemek dağıttığı “Sevgi Sofraları”nda buruk bir Ramazan geçirdiklerini ifade eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bir helikopter kazası sonrası 13 vatan evladımızı şehit verdik. Üzgünüz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk halkına başsağlığı diliyorum. İnşallah bir daha böyle kara günleri yaşamayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183