Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Fatma Göksu Dualarla Uğurlandı

 Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu’nun 85 yaşındaki annesi Fatma Göksu, bir süredir tedavi gördüğü Bağcılar Medipol Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. İkindi namazını müteakiben Esenler Birlik Mahallesi Hacı Emsal Avcı Taş Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Göksu’nun naaşı, memleketi Adıyaman Gölbaşı’na götürüldü. Cenaze namazını İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı kıldırdı. Merhumenin cenazesi, yarın ikindi vakti Gölbaşı Günaydın Camii'nden kaldırılarak Gölbaşı Mezarlığı'nda aile kabristanında defnedilecek.







Esenler'deki cenaze törenine M. Tevfik Göksu'nun yanı sıra; ağabeyi Mahmut Göksu, kardeşleri Hasan Hüseyin, Mehmet Mustafa ve Ali Göksu başta olmak üzere aile bireyleri ve akrabaları ile birlikte, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, çok sayıda milletvekili, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları, belediye çalışanları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. M. Tevfik Göksu ve aile bireyleri, cami bahçesinde taziyeleri tek tek kabul ederek bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için şükranlarını sundular.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183