Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Eyüpsultanlı Gençler, 2020 Kış Kampı’nda Kefken’de Buluşuyor…
 GENÇLER AKTİVİTELERLE DOLU UNUTULMAZ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRECEKLER

Kamp süresince liderleri eşliğinde çeşitli aktivitelerle hem eğlenecek hem de öğrenecek olan gençler, gündüzleri futbol, basketbol, okçuluk, voleybol, doğa yürüyüşleri ile enerjilerini atarken, akşamları ise kapalı salonlarda seminer, el sanatları, akıl oyunları ve tiyatro gösterileri ile kaliteli zaman geçirecek.


TEKNOLOJİDEN UZAK BİR KAMP DENEYİMİ

Akşamları düzenlenecek gece etkinliklerinde, kendi kabiliyetleri doğrultusunda şiir okuyup, şarkılar söyleyip çeşitli skeçlerle tiyatral yeteneklerini de sergileyecek olan gençler, teknolojiden, kendilerini tutsak alan televizyondan, internetten, cep telefonundan uzak bir şekilde arkadaşlarıyla sohbet edip, liderlerinden milli ve manevi değerlerimizle ilgili yeni bilgiler öğrenecek.



YEŞİL İLE MAVİNİN BULUŞTUĞU EŞSİZ BİR KAMP ALANI

Kefken'de denizin ve ormanın birleştiği, mavi ve yeşilin bütün tonlarının görüldüğü 46 dönüm üzerine kurulu, doğa harikası bir yer olan kampın sınırları içinde 45 adet ev, yemekhane, toplantı salonu, psikolojik danışman odası, lobi ve revir bulunmakta. Kampa katılan öğrencilere ve misafirlere daha iyi hizmet vermek ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için, idari amir, öğretmenler, rehber, doktor, hemşire, yemekhane, güvenlik, temizlik personeli ve teknik personel olmak üzere 55 kişi kampta görev yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183