Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi halay bulut

Bu haber kez okundu.

Eyüpsultan’da Mülkiyet Sorunu Çözülüyor

 Eyüpsultan Belediyesi tarafından hazırlanarak Nişanca Münzevi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sunum ile tanıtılan ‘’Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi’’ ile Nişanca Mahallesi’ne yepyeni bir çehre kazandırılması planlanıyor. Proje ile ilgili olarak Nişanca Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sürecin nasıl işleyeceğini anlatarak, merak edilen sorulara cevap verdi.

SÜRECİ İYİ YÖNETMEMİZ GEREK

Bu projeden başarıyla çıkabilirsek, Türkiye’ye de örnek bir proje olacak diyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, “Göreve geldiğimiz andan itibaren hızlı bir şekilde Nişanca bölgesiyle ilgili, arazi, mülkiyet, haritalandırma çalışmaları ve yapısal analizler yaptık. Bu esnada sizlerle birebir görüşmeler ve anket çalışması gerçekleştirildi. Bu proje Türkiye'ye de iyi bir model olacak. Nişanca Mahallesi'ni doğru bir süreç yönetimiyle bir noktaya getirebilirsek, İstanbul'un hatta Türkiye'nin çeşitli yerlerinde uygulanabilir bir proje olacağını düşünüyorum’’ dedi.

İMAR SORUNU SONA ERECEK

Proje sürecinin işlemesi konusunda yapılan açıklamada yer alan bilgiye göre ’Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi’’ ile Nişanca Mahallesi sakinlerinin mülkiyet sorunu çözülmüş olacak. İmar sorunu sona erecek. Vatandaşlar, otopark problemi olmayan ferah sokaklarda, depreme dayanıklı yapılarda yaşayabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183