Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye YGS

Bu haber kez okundu.

ESMEK Kurslarına Eyüpsultanlı Kadınlardan Yoğun İlgi

 Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in önem verdiği projeleri arasında yer alan ESMEK’lerin sayısı artırılarak ilçe çapında yaygınlaştırılacak. Şu anda eğitimlere başlanan ESMEK Eyüpsultan Merkez şubesinin açılışı önümüzdeki hafta Çarşamba günü yapılacak.

Eyüpsultan’da ikamet eden kadınlara yönelik düzenlenen kurslarda el nakışı, dikiş, hasır örücülüğü, kuaförlük, şiş örücülüğü – amigurumi, aşçılık, pastacılık, mefruşat, iğne oyası ile geri dönüşüm ve üretim atölyesi gibi eğitimler veriliyor.

Kadınların, beceri ve yetenekleri doğrultusunda verilen eğitimler sayesinde kendilerine olan özgüvenleri artıyor, başarma duygusu ile sosyal açıdan da kendilerini daha iyi hissediyorlar.


Hafta içi farklı saat dilimlerinde gerçekleştirilen kurslarda verilen eğitimlerle kadınların, ürettikleri ürünlerini değerlendirmelerine ve aile bütçelerine katkıda bulunmalarına imkan sağlanıyor.

ESMEK’lerde kurs sonunda, eğitimini tamamlayan kadınlara Halk Eğitim sertifikası verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183