Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

ESKAT Her An Her Duruma Hazır

 Esenler Belediyesi İşletme Müdürlüğü bünyesindeki Esenler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESKAT), olası deprem ve doğal afetler durumunda her daim hazır olmak için arama kurtarma çalışmalarının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.


ESKAT Personeli Malzemeleri Test Etti

Bu çerçeve de afet sonrası kullanılmak üzere afet ve acil durum aracı içerisinde bulunan arama kurtarma malzemelerinin bakımı için bir çalışma gerçekleştirildi. Uzman personel ve ESKAT eğitmenleri araçta bulunan; hidrolik kesme ayırma, canlı tespit cihazı, hava yastığı, akaryakıtlı ve elektrikli kırıcı deliciler, beton-demir kesme makinesi, ağaç kesme motoru ve çeşitli ekipmanların periyodik bakımını yaptı. Bakımı yapılan ekipmanlar, ESKAT personeline tarafından test edilerek olası bir afet durumunda kullanılmak üzere hazır hale getirildi.


Hurda Araçla Tatbikat

Ayrıca alanda bulunan hurda bir araç üzerinde olası bir trafik kazasında kurtarma çalışmalarının nasıl yapılması gerektiği konusunda bir de tatbikat gerçekleştirildi. ESKAT Sorumlusu M. Yavuz Eres, her zaman, her türlü doğal afetlere karşı hazır olmak için ESKAT ekibinin eğitim ve tatbikatlarını aralıksız sürdürdüğünü ve bu çalışmaların devam edeceğini


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183