Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

ECZ. SABAHAT KARAGÖZ  İMZA GÜNÜ DÜZENLEDİ
  Iğdır' ın fahri hemşerisi ve sevilen siması Ecz.Sebahat Karagöz ilk kitabı İMERA FERAM'ı Vali Ahmet Turgay Alpman, Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve kalabalık bir halk topluluğunun katıldığı toplantıda tanıtıp, imzaladı.

              Aşk, toplumsal ve şiveli şiirlerin yer aldığı kitabın okurları; O' nu dişi Orhan Veli olarak tanımladı ve "Bir solukta okunacak, çok hoş ve oldukça farklı bir kitap !" olarak değerlendirdiler.

            Sebahat Karagöz ise "Edebiyat Dünyasına IMERA FERAM' la ilk adımı attım, sırada ikisi roman olmak üzere üç kitap daha var.Çok heyecanlı ve mutluyum.Yazmak sorumluluk gerektirir, bu bilinçle inşallah çok daha güzel projeler geliştirmeyi planlıyor Iğdır halkına teşekkürler ediyorum." dedi.

Başarılarının devamını diliyoruz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183