Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Deprem anında Kelime-i Şehadet getirdiler

İstanbul'da infial yaratan 5.8 büyüklüğündeki deprem vatandaşlara panik yaşattı. İstanbul'un dört bir yanından gelen deprem anları görüntüsünün birisi de Esenyurt'ta çekildi. Cep telefonuna kaydedilen görüntüde Esenyurt Kaymakamlığında depreme yakalanan vatandaşların büyükpanik içinde olduğu görülüyor.

DEPREMDE PANİK ANLARI
Deprem anında vatandaşların bir bölümü dışarıya çıkmak için koşarken, bina içerisinde kalanlar Tekbir ve Kelime-i Şehadet getirdi. Bazı vatandaşlar ise masaların altına saklandı. Yaşanılan panik anları cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.


Deprem anında Kelime-i Şehadet getiren vatandaşlar kamerada
İSTANBUL BEŞİK GİBİ
Avrupa sismoloji merkezine göre depremin büyüklüğü 5,9 olarak ölçüldü. İstanbul'da bazı kesimlerde bir süreliğine cep telefonlarından erişim sağlanamadı. Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 6,0 olarak açıklarken, AFAD depremin şiddetini 5,8 olarak duyurdu. Silivri'nin 21.68 kilometre açıklarında meydana gelen deprem, İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilirken, Kocaeli'de de hissedildi.




İSTANBUL'DA PANİK ANLARI
Şiddetli sarsıntının ardından İstanbullular sokaklara çıktı. Okullar, hastaneler ve AVM'ler hızla tahliye edildi. Telefon hatları kesildi, İstanbul'da vatandaşlar birbirine ulaşamadı. Kent genelinde büyük panik yaşandı.

Deprem anında Kelime-i Şehadet getiren vatandaşlar kamerada
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183