Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Çatalca’nın Çehresi Değişecek.

 İlçe merkezinde vatandaşların nefes alabilecekleri bir yaşam merkezi oluşturarak; gölet, çocuk oyun grupları, spor alanları, oturma grupları, kamelyalar, kapalı ve açık mekanlar, yer altı otoparkı, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, ekolojik köprüler ile koku, renk bahçeleri, endemik bitkiler, peyzaj ve sosyal donatıların yer alacağı millet bahçesi ile ilçe, vatandaşların yürüyüş yapıp gezebileceği, sportif ve kültürel etkinlikler yapabileceği görsel bir alana kavuşmuş olacak.

“HER KENTİN BİR KİMLİĞİ OLMALI”

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner konu ile ilgili Kent Yaşam Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şunları söyledi. Üner “Her kentin bir kimliği olmalı, ilçemiz yeşiliyle, doğal güzellikleriyle, havasıyla, suyuyla bilinen bir ilçe. Bizlerde ilçemizin doğal dokusuyla örtüşen ve ilçemizi sosyal anlamda geliştirecek projeler ve çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızı için tasarladığımız Millet Bahçesi ve Meydan projemiz tamamlandığında Çatalca’mızda ihtiyaç duyulan çok önemli bir boşluk giderilmiş olacak” Ziya Altınoğlu Stadyumunun tapusu, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Aydın ve Ömer Erçin’e İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Bağlama ve İlçe Tapu Müdürü Emine Saçak tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183