Öne Çıkanlar ezgi dış cephe boyamaları yan fülüt bulut halay

Bu haber kez okundu.

Binlerce Maltepeli “Sevgi Sofrası”nda orucunu açtı

 Maltepe Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Organik Pazar alanında düzenli olarak verilen iftara katılan binlerce Maltepeli oruçlarını açarken, aynı saatlerde Fındıklı Mahallesi’nde de iftar verildi. Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları ile CHP Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan’ın katıldığı mahalle iftarı, okunan Kur’an tilavetiyle başladı. Daha sonra dualarla oruç açılırken, binlerce Maltepeli hem birlikte oruç açmanın mutluluğuna ulaştı, hem de sahnelenen Hacivat ve Karagöz oyunuyla keyifli dakikalar geçirdi. Eşinden korkan kılıbık bir kocanın, bir kabadayıdan yardım istemesini anlatan oyunda, kahkahalar havada uçuştu.








ATEŞ BÖCEĞİ ERCAN BÜYÜLEDİ

Organik Pazar’da her gün düzenlenen etkinliklerde ise tarihçi-şair Taner Koltuk bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra Hacivat-Karagöz oyunuyla çocuklar gönüllerince eğlendi. Ateş Böceği Ercan olarak anılan Ercan Bostancıoğlu’nun sahnelendiği, “Kadının Fendi” artı ortaoyununda ise coşku doruğa çıktı. (31.05.2017)



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183