Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

BEYOĞLU  SOSYAL  MARKET  DÜNYAYA  ÖRNEK  OLUYOR!

 Misafirlerini sosyal markette ağırlıyor olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Aslında Dünya E-devlet Organizasyonu, bize 1 yıl önce burası ile ilgili bir ödül verdi. Daha sonra ödülün arkasında durup buraya kadar geldiler. Merak edip, ziyarette bulundular. Dünyanın 17 ülkesinden 40’tan fazla ziyaretçi buradalar. Brezilya’dan Kore’ye Hindistan’dan Arap ülkelerine kadar birçok ziyaretçimiz burada. Herkes iyilik ve güzellik istiyor. Bu iyi düşüncenin sahibini de herkes arıyor. Ben de onların gelişinden çok mutlu oldum” diye konuştu.

 

WEGO ÜYELERİ OLARAK BURADAN ÖĞRENECEK ŞEYLERİMİZ VAR

WeGo Genel Sekreteri Young-Soon Nam, “Çok ilginç bir örnek olduğunu düşünüyorum. Wego üyeleri olarak buradan öğrenecek şeylerimiz var. Yoksul yahut ihtiyacı olan ailelere yardım ederken özellikle bugünkü konumuz olan akıllı sistemlerin çok verimli kullanıldığı bir örnek olduğunu düşünüyorum. Zaten bu doğrultuda WeGo ödüllerini de almış bir projeden bahsediyoruz. Eminim ki birçok şey öğreneceğiz bu projeden" şeklinde konuştu

 

EMİNİM BİZ DE ÜLKEMİZDE BU PROJE İÇİN UYGULAMA ALANI BULABİLİRİZ

Sudan’ın Sinnar Eyaleti Valisi Eldaw Hamid ise, “İhtiyacı olan insanları yardım etmenin gerçekten harika bir yolu bu, diğer konuşmalarda da duyduğunuz üzere. Eminim biz de kendi ülkemizde bu proje için uygulama alanı bulabiliriz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183