Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Başkan Kadıoğlu’nun anne acısı

Nazife Kadıoğlu için Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakiben düzenlenen cenaze namazına AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, İstanbul Milletvekili ve Eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer, AK Parti İstanbul eski İl Başkanı Aziz Babuşcu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Esenyurt Belediyesi başkan yardımcıları, Esenyurt Belediyesi meclis üyeleri, başkan danışmanları, belediye müdür ve çalışanları, bölge siyasetçileri, iş dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda aile yakını katılım
sağladı.

Cenaze töreninde annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na başsağlığı dileklerini ileten yakınları ve dostları Başkan Kadıoğlu’nun acısına ortak oldular.
Yoğun programları nedeniyle cenaze törenine katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanların taziye dilekleri okundu.

Gümüşhane nüfusuna kayıtlı, 86 yaşında ve 4 çocuk annesi olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun annesi Nazife Kadıoğlu’nun na’şı Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camisinde kılınan cenaze namazı ardından aynı adı taşıyan Abdurrahman Gazi Mezarlığına dualar okunarak defnedildi.

Merhume Nazife Kadıoğlu’nun defnedilmesi sonrasında Başkan Kadıoğlu ve aile yakınları taziye kabullerine önce Sultanbeyli Abdurrahman Camii
avlusunda ardından Esenyurt Kültür Merkezinde devam ettiler.

BAŞKAN KADIOĞLU’NA YOĞUN TAZİYE ZİYARETİ

Taziye ziyaretlerinde çok sayıda milletvekili ve üst düzey bürokrat ve siyasi isimlerin katılması dikkat çekerken Esenyurtlu binlerce vatandaş Başkan Kadıoğlu’nu kederli gününde yalnız bırakmadı.
Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen taziye ziyaretine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Ünal Kaçır, Tülay Kaynarca, Mehmet Metiner, Av. Bülent Turan, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Sabri Esen, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, MHP
Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval katıldı.

EMNİYET TEŞKİLATI YALNIZ BIRAKMADI

Polis Teşkilatının 170’nci yıldönümü olması sebebiyle Esenyurt Emniyet Müdürü ile müdür yardımcıları üniformaları ile taziye ziyaretinde
bulunurken Esenyurt Mevlana İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerde polis üniformaları ile ziyarete katıldılar.

BULGARİSTAN’DAN TAZİYE ZİYARETİ

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na taziye ziyaretlerinde en çok göze çarpan ise Bulgaristan Hak ve Özgürlük Hareketi Partisi dikkat çekti.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kederli gününde kendisini yalnız bırakmayan ve acısına ortak olan ve telefon ile ulaşan tüm yakınlarına teşekkür etti.
Esenyurt Kültür Merkezinde taziyesi gerçekleşen Merhume Nazife Kadıoğlu’nun ruhu için hocalar tarafından dualar okunarak rahmet dilekleri yapıldı.

Kent Yaşam
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183