Öne Çıkanlar gündem haber CHP bisiklet dikilitaş İpekyolu Dergisi

Bu haber kez okundu.

Bağcıladaki kaza kimseye ders olmadı!

 Dün İstanbul'un gündemine oturan trafik kurallarına aykırı davranış sonrası gelen kaza haberi herkesi şoke etmişti. 6 kişinin yaralandığı kazada bir sürücü yanlış yerden dönmek isteyince bunlar yaşanmıştı. 100 metre ilerdeki dönüş yolu yerine daha önce dönmek isteyen vatandaşın kural ihlali yaptığı yerde kaza sonrası aynı hareketler farklı sürücüler tarafından gerçekleşmeye devam ediyor. Yasak yerden dönüş yapanlar kazaya daveriye çıkarıyor.

Kazanın olduğu yerde yasak yerden özellikle minibüslerin dönüş yaptığını belirten Emre Işık, “Bütün minibüsler tersten dönüyor. Ben sürekli bu yolu kullanıyorum. Kimse ilerideki U dönüşünü kullanmıyor, hep tersten dönüş yapıyor. Biz görüyoruz. Sürekli kazaya davetiye çıkıyor" dedi.

Çok ani hareket yapıyorlar

Sürücülerin hız yaptıklarını vurgulayan Savaş Aslan “Işıklar var ışıkları kullanmıyorlar. Sürekli buradan U dönüşü yapıyorlar. Burada çok kaza oluyor. Yetkililer bir çare bulsunlar buna. Bir de çok hız yapıyorlar. Hız sınırı 80’se 100-120 yapıyorlar. Akşamları da çok trafik oluyor. Kimse kurallara uymuyor" diye konuştu. Gül Muyan ise, “Minibüsler çok ani hareketler yapıyorlar. O yüzden buradan girişin olmaması lazım. Ya da kasis koymaları lazım. Bir şekilde önlem alınmalı. Burası çok tehlikeli. Benzinlik var burada. O yüzden sıkıntılı burası. Bir çözüm olmalı" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183