Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Ardahan Kültür Evi standı büyük ilgi gördü

Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen ve STK olarak bir tek Ardahan Kültür Evi Kursiyerlerinin bulunduğu törende kursiyerler el emeği ürünlerini sergilerken hem de sertifikalarını almış oldular.



Protokol üyeleri tam kadro sergiye katıldı

Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezinin düzenlemiş olduğu 2016-2017 Sergi ve Belge tören programına; Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Hakkı Damat, kursiyerler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Efrail Çiftçi plaketini Kadıoğlu’nun elinden aldı

Ardahan Kültür Evi Kursiyerlerinin hazırlamış olduğu stant yoğun ilgi gördü. Esenyurt kaymakamı Ekrem İnci ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Ardahanlı kursiyerlerin el emeği ürünlerini yakından inceledi. Esenyurt kaymakamı Ekrem İnci, Ardahanlı Kültür Evi eğitmeni öğretmen Gülde Nur Yıldırım’ın, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi’ye plaket sundu. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183