Öne Çıkanlar ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek

Bu haber kez okundu.

Ahırına bile kamera sistemi kurmuş!.

 Ordu'da, Mehmet Ali Çayıroğlu (44) 1 yıl önce gasptan tutuklanmış ve 12 kişiyi öldürdüğü söylendi. Çayıroğlu'nun Akkuş ilçesine bağlı Karaçal Mahallesi'nde kiraladığı evini ve kurbanlarından gasp ettiği hayvanları sakladığı iddia edilen ahırı sabah buldu. Evin kapı numarasının ise uğursuz sayılan 13 olması ise ilginç bir tesadüf oluşturdu.

Seri katil olduğu iddia edilen Çayıroğlu'nun komşuları yaşadıkları korkuyu anlattı. Emine Işık (60), "Evi cezaevinde tanıştığı Mehmet Görmüş'ten kiraladığını ve besicilik yapacağını söylemiş. Evin sahibi cezaevinde olduğu için bir şeyden haberi olmadı. Evin hemen yan tarafında da iş makineleriyle alanı açtırmıştı. Bazen başka yerlere gider, bir hafta sonra dönerdi. Farklı yerlerde cinayetler işlediğini öğrenince çok korktuk. Geceleri evlerimizden çıkamaz olduk" dedi.

Turan Aydın(55) ise Mehmet Ali Çayıroğlu bizimle pek konuşmazdı. Bazen evin önünde askeri kıyafetle görürdük. Evinin dört bir yanına kamera sistemi kurması ise çok manidar. Buralarda hırsızlık veya başka bir olay yaşanmadığı için, evine kamera sistemi kurmasına anlam verememiştik. Hayvanları için çoban aradığını duyduk fakat onu kimse tanımadığını için çalışmak istemedi. Mahallemizde bir seri katilin yaşadığını öğrenince tedirgin olduk. Tutuklanması halkı biraz rahatlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183