Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

LİONSLAR’DAN BAKIRKÖY’E HİZMET!

 Her yıl 8 Ekim tarihini ‘Lions Hizmet Günü’ olarak kutladıklarını ifade eden Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yayın Yönetmeni Neslihan Keçeci, amaçlarının Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda laik ve katılımcı demokrasinin geliştirilmesi yönünde çalışmalar yapmak, karşılıksız ve gönüllü hizmetler sunarak insani değerleri yüceltmek olduğunu söyledi. Keçeci, “Ulusal ve uluslararası sevgi ve anlayış ruhu yaratarak ülkemiz insanının varoluş mücadelesiyle çağdaş dünya içindeki yerini almasını sağlamak hedeflerimiz arasında olacaktır” dedi.

Karşılıksız hizmet anlayışı ile insanlığın hizmetinde, az şanslı  ve imkanları yetersiz kişilere yaşamlarını kolaylaştıracak, kalitesini artıracak hizmetler sunmaya devam edeceklerini belirten Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu, daha sonra İskender Iğdır Parkı’nda açılışı yapılan Sokak Kütüphanesi’ne 100 kitap hediye etti. Keçeci, amaçlarının her zaman hizmet etmek olduğunu ifade ederek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Açılışa katılan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’da yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kitap okumaya teşvik ve okunmasını yaygınlaştırmayı amaçlayan sokak kütüphanelerini kısa zamanda birçok parka koyacaklarını söyledi. “Bakırköy Belediyesi olarak temel anlayışımız ortak aklı esas almak. Bu bağlamda Bakırköy’e katkı sağlayan, öneri getiren, eleştirileriyle bize yol gösteren, STK’larla, derneklerle, vakıflarla ve tüm yurttaşlarımızla çalışmaya hazırız” şeklinde konuştu.

KERİMOĞLU PROJELERİNİ ANLATTI!

Önümüzdeki günlerde çok daha önemli ve büyük projelere imza atacaklarını ifade ederek konuşmasını sürdüren Kerimoğlu, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Tarık Akan’ın adını taşıyacak bir kültür merkezini de projelendirdiklerini söyledi.

Bir çok dini bünyesinde barındıran Bakırköy’de bir eksiklik olan Cemevi Binası için de çalışmalara başlayacaklarını belirten Kerimoğlu, “Daha nitelikli ek alanları da içerisinde bulunan yeni nikah sarayı ve yeni Bakırköy Belediye Hizmet Binası projelerini de hayata geçireceğiz” dedi.

Yeni hizmet binası hakkında açıklama yapan Kerimoğlu, “Şu an içinde bulunduğumuz İskender Iğdır Parkı’nın hemen yakınında 20 dönüm arazi üzerine 40 bin metre kare kapalı alanı bulunan, çevre halkının da kullanabileceği 2 katlı otoparkı olan 24 saat yaşayan, akıllı, yeşil, teknolojik donanıma sahip, belediye dış birimlerinin ve sosyal donatı alanlarının da içerisinde olduğu Türkiye’nin en büyük belediye hizmet alanını gerçekleştireceğiz. Bu projeyi hayata geçirirken 1921 yılında kurulmuş, bölgemize, çocuklarımıza ve gençlerimize sunduğu spor olanaklarıyla hayatına devam eden Osmaniye İstiklal Spor Kulübü’nü de mağdur etmeyeceğiz. Yaşam Köyü içerisinde hizmetlerine devam etmesi için yer göstereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183