Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran Büyükçekmece Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Zeytinburnuspor'dan Futbolcular Teşekkür Yemeği

 Mavi-beyazlı takımın şampiyon olmasından dolayı Zeytinburnuspor Başkanı Ünal Tombuel, takımın yönetimine, teknik heyetine ve futbolcularına teşekkür yemeği verdi.

Sefaköy Fokurtukeyf Cafe restoranda verilen yemekte teknik heyet ve futbolcuları tek tek tebrik eden Başkan Tombuel, takımın şampiyonluğunda emeği geçen herkese teşekkür etti.



Zeytinburnu için oldukça önemli bir iş başarıldığını belirten Zeytinburnuspor Başkanı Vekili Turgut Öztürk, “Zeytinburnu tarihi ve turizmiyle Türkiye’nin eşsiz ilçelerinden biridir. Bu her yönüyle özel olan ilçenin başarılı bir futbol takımının olması hepimizi gururlandırır. Bu misyonu üstelenebilecek bir takımın temellerinin atıldığına şahit oluyoruz. Zeytinburnuspor futbolla da adından söz ettirmeli. İnşallah Zeytinburnuspor daha başarılı noktalara gelir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Futbol, ilçedeki gençlerimizin spora teşvik edilmesi adına da önemli bir araç. Ben Zeytinburnuspor’un başarılarıyla birlikte futbol ve spora karşı bakış açısında olum yönde değişmeler olacağı kanaatindeyim” dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183