Öne Çıkanlar gündem haber CHP bisiklet dikilitaş İpekyolu Dergisi

Bu haber kez okundu.

Yeşil Timsahlar Sahasında 4-1 Galip

 Maçın birinci dakikasından 90.dakikaya kadar oyun kontrolünü elinde tutan Küçükçekmece Yeşilova Esnaf spor deyim yerindeyse tek kale oynadı. Maç boyunca kalesinde tek pozisyon verdi o da gol oldu.
Maçın başlama düdüğü ile Küçükçekmece Yeşilova Esnaf spor sağ taraftan geliştirdiği atakta Taha 4.Dakikada güzel bir vuruşu ile yeşil-beyazlıların 1-0 öne geçiren gollünü kayıt etti.

11.Dakikada Küçükçekmece Yeşilova Esnaf spor serbest vuruş kazandı topun başına geçen Uğur yaklaşık 35 metreden top çok sert vuruşu top ağlara gitti ve ev sahibi skoru ve farkı ikiye çıkardı ilk yarı Küçükçekmece Yeşilova Esnaf spor’ un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Küçükçekmece Yeşilova Esnaf spor iyi bir başlangıç yaptı. 51.Dakikada Küçükçekmece Yeşilova Esnaf spor ‘da sağdan ortalanan topu ceza sahası içinde çok iyi takip eden Ahmet'in kafa vuruşu top üçüncü kez misafir takım Eyüp Çırçır spor ‘un ağlarına yollayarak skoru 3-0 yaptı.
72.Dakikada orta sahada topla buluşan Eyüp Çırçır sporlu İsmail önündeki iki rakip oyuncuyu geçti şık vuruşu topu ev sahibi Yeşilova Esnaf spor ağlarına yolladı fark ikiye skor ise 3-1 oldu.

80.Dakikada Yeşilova Esnaf sporun atağından sağ taraftan geliştirdi ceza sahası içine girmek üzereyken Muhammed takımının dördüncü müsabakasında skorunu belirleyen gollü attı ve skoru 4-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Yeşilova Esnaf spor 4-1 galip ayrıldı.

Küçükçekmece Yeşilova Esnaf spor 5. Hafta kendi sahasında bir maç eksikliği ile 2 galibiyetini alarak puanın 6'ya çıkarırken misafir takım Eyüp Çırçır spor ise 5.Hafta sonunda da puan almayarak grupta son sırada yerini almış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183