Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

NBA’de şampiyon belli oldu

 NBA final serisinde Golden State Warriors’u 93-89 mağlup eden Cleveland Cavaliers, finaller tarihinde 3-1 geriye düştükten sonra şampiyonluğa ulaşan ilk takım oldu. Cleveland tarihinin de ilk şampiyonluğunu elde etti.
NBA final serisinin 7. maçında Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors’a konuk oldu. Cleveland 3-1 geriye düştüğü seride tarihi bir geri dönüşe imza attı. Cleveland ikisi deplasmanda üst üste 3 maç kazanarak tarihinin ilk şampiyonluğuna ulaştı.
Cleveland Cavaliers’te yıldız oyuncu LeBron James 27 sayı, 11 ribaund ve 11 asiste imza atarak NBA finallerindeki 7. triple-double’ını yaptı. Kariyerinin 3. şampiyonluğuna ulaşan 31 yaşındaki basketbolcu final serisinin en değerli oyuncusu seçilirken, kupa seremonisinde göz yaşlarını tutamadı. Cleveland’da Kyrie Irving ise 26 sayı, 6 ribaund ile takımını sırtlayan bir diğer isim oldu.
Golden State’te ise Draymond Green’in 32 sayı, 15 ribaund, 9 asisti mağlubiyete engel olmayKent a yetmedi. Ev sahibi ekibin diğer yıldızları Stephen Curry geceyi 17 sayı ile tamamlarken, Klay Thompson ise 14 sayıya imza attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183