Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Mustafa Saral: Şampiyonluk yarışı yeniden başladı

 İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral,yaptığı açıklamada, ligin en kritik maçlarından birine çıktıklarını belirterek, "Fenerbahçe diriliş, Beşiktaş ise ayağa kalkış maçımızdı." dedi.

Çaykur Rizespor maçından sonra yaşananlardan dolayı sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini vurgulayan Saral, şöyle konuştu:
"Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ve ligde Beşiktaş ile oynayacağımız maçlar bizim için çok önemliydi. Fenerbahçe diriliş, Beşiktaş ise ayağa kalkış maçımızdı. Beşiktaş ligin en iyi kadrolarından birine sahip. Çok iyi futbol oynuyorlar. Onlar karşısında kazanarak yeniden lig yarışında olduğumuzu herkese gösterdik. Oyuncularımız, hocamızın verdiği taktiği çok iyi uyguladı ve sahadan galibiyetle ayrıldık. Takımımız kazanmayı çok istedi ve sonunda karşılığını aldı. Şampiyonluk yarışı yeniden başladı."

Mustafa Saral, Beşiktaş karşısında üst üste buldukları goller hakkında ise, "Evet üst üste golleri bulduk. 18 dakikada 3 gol atmamız, son vuruşlardaki becerimizi de gösterdi. Eğer bir takım günündeyse, değil 18, 5 dakikada da 3 gol bulabilir. Türkiye Kupası'nda da Fenerbahçe'ye 4 dakikada 2 gol attık. Galatasaray'a da ligde 4 gol attık. Bunlar normal şeyler." yorumunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183