Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Milliler Fransa’da 4. oldu

 Fransa’da düzenlenen Uluslararası Cezaevi Personeli Futbol Turnuvası’nda Türk Milli Takımı 4’ncü olarak büyük bir başarıya imza attı.
Uluslararası Cezaevi Personeli Futbol Turnuvası 2 yılda bir düzenleniyor. Turnuvaya Avrupa Birliği’ne üye ve aday ülkelerin ceza infaz kurumları personeli ve yöneticilerinden oluşan takımlar katılıyor. Fransa’nın Dijon kentinde 14-18 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya Fransa, Romanya, Estonya, Moldova, Avusturya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Reunion Adası ile Türkiye ceza infaz kurumu takımı katıldı.

YARI FİNAL OYNADIK
Cezaevinde çalışan gardiyanlardan oluşan milli takım turnuvada yarı finale kadar yükseldi. Milli takım Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve Moldova’nın arkasından 4. oldu. Ay-yıldızlılar, Moldova’ya yarı final müsabakasında penaltılarda mağlup olarak turnuvayı 4’ncü olarak tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183