Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Manchester United'ı Ibrahimovic taşıyor!

 LONDRA (AA) - Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile sezon başında Manchester United'a gelen Zlatan Ibrahimovic, yeni bir ülke, lig ve takımda mücadele etmesine karşın ortaya koyduğu performansla kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyor.

Saint-Etienne karşında Manchester United formasıyla ilk kez "hat-trick" yapan 35 yaşındaki futbolcu, bu sezon 23 gol ve 6 asistlik istatistiğiyle takımının skor yüküne önemli ölçüde katkıda bulundu.

İlk golünü sezon öncesinde son şampiyon Leicester City ile oynadıkları Community Shield kupasında atan İsveçli futbolcu, Premier Lig'de 15 gol ve 4 asist, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 gol ve 1 asist, İngiltere Lig Kupası'nda da 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

İngiltere'de manşetlerin odağı oldu

İsveçli golcünün yaptığı hat-trick, İngiltere basınında da büyük yankı uyandırdı. Ibrahimovic'in golleriyle Manchester United'ın Avrupa'da tur kapısını araladığını belirten Guardian gazetesi, teknik direktör Mourinho'nun ligde 2-0 kazandıkları Watford maçına göre sahaya iki değişiklikle çıktığı karşılaşmada, Ibrahimovic'in "şanslı" frikik golüyle perdeyi açtığı yorumunu yaptı.

"Süper Zlatan" manşetini atan Daily Telegraph, Ibrahimovic'in golleriyle takımının büyük ölçüde son 16 takım içine kalmasını sağladığını yazarken, Times ise yıldız oyuncunun gol sevincini yaşadığı fotoğrafının yer aldığı spor sayfasından "Ibrahimovic, numarasını yaptı" manşetiyle haberi okurlarına duyurdu.

Muhabir: Yunus Kaymaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183