Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

İşte Prandelli'yi göndermenin maliyeti
 
Şu ana kadar 1 milyon Euro alan Prandelli'nin görevine son verilirse, 2 milyon 295 bin Euro'yu bulan garanti parasının tamamının ödenmesi gerekecek. 

Galatasaray'da yeni yönetim, seçimi kazanır kazanmaz işbaşı yaptı. Divan Kurulu'ndan yarın mazbatasını alacak olan Duygun Yarsuvat ve arkadaşları, vakit kaybetmeden sarı-kırmızılıları düzlüğe çıkaracak projeler konusunda çalışmalar için kolları sıvadı.

Sarı-kırmızılıların ilk ilgilendiği konu, teknik direktör Cesare Prandelli'nin sözleşmesi oldu. Borussia Dortmund maçının ardından, "Hedefimiz 4. yıldız" diyerek Süper Lig'e döndüğünü belirten İtalyan çalıştırıcının bu tavrını içine sindiremeyen yönetim, mukavelenin koşullarına baktı.

Buna göre; Galatasaray, Prandelli'nin görevine son vermek isterse, 2 milyon 295 bin euroyu bulan garanti parasının tamamını ödemek zorunda... Şu ana kadar Prandelli'ye 1 milyon euro civarında ödeme yapıldığı dile getirildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin ikinci önceliği de Sabri Sarıoğlu olacak. Futbol şubesinin başına geçecek olan Abdurrahim Albayrak, seçim sonrasında, kadro dışı bırakılan 


Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue'ye sıcak mesajlar yollamıştı. Ünal Aysal'ın takımda istemediği Sabri, başkan değiştiği için yeni yönetim tarafından affedilecek.

EBOUE DÖNMÜYOR

Lisansı askıya alınan Eboue ise Florya'da disiplinsiz davranışlarıyla mevcut teknik heyeti bıktırdı. Fildişili sağ bekin affedilmesinin söz konusu olmadığı dile getirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183