Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

IĞDIR'DA ARAS SPOR ÇOŞKUSU!!

Anatolya Düğün Salonu’nda gerçekleşen organizasyona; Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan, İl Jandarma Komutanı Kahraman Dikmen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Aras Spor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aras, İstanbul’dan geceye destek amacıyla gelen Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı A. Hadi Akmugan ile 12 kişilik yönetim kurulu üyesi, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VALİ ALPMAN: ÖRNEK BİR DAYANIŞMA

Iğdır'ın futbol dünyasındaki temsilcisi olan Iğdır Aras Spor’a destek amacıyla düzenlenen dayanışma gecesinin sunumunu İstanbul’dan gelen Gazeteci Celal Karaali ve Iğdır’ın tanıdığı bir sima olan Sebahat Karagöz birlikte yaptılar.



Birbirinden ünlü seslerin sahne aldığı gecede davetlilere hitaben bir konuşma yapan Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, şahit olduğu dayanışma ruhuna vurgu yaparak, "Iğdır Aras Spor'a gösterilen ilgiyi görünce şampiyonluğun şimdiden alındığını görüyorum. Iğdır’ımızın tanıtım yüzlerinden biri olan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Aras Sporumuza biz de Valilik olarak imkanlarımız ölçüsünde destek olmaktayız. Söz konusu yardımlarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecektir. Asıl olan bu ruhu yakalamaktır ve sizler de bunu başarmışsınız. Iğdır dışından ve özellikle İstanbul’dan buraya, sırf bu dayanışmaya katkı sunmak adına gelen Iğdırlılar Derneği yönetimini de burada görünce, ‘evet’ dedim, ‘spor ve şehrimizin tanıtımı adına gereken dayanışma yaratılmış’. Iğdır'ı en güzel şekilde temsil eden ve bundan sonra da edeceğine inandığım Aras Sporumuzun yarattığı beraberlik ve dayanışma ruhunun devamı adına bizler de her türlü desteği verdik, vereceğiz” dedi.

ARAS: TAKIMIMIZ BİRLĞİN SİMGESİ OLDU

Iğdır Aras Spor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aras, dayanışma gecesine katılanlara yönelik yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Takımımız Iğdır Aras Spor, şehrimiz adına önemli gelişmelere imza atmış bulunmaktadır. Öncelikle toplumumuzu gruplara ayıran, din, ırk, mezhep adı altında olan farklılıkları göz ardı eden bir yaklaşımda olup, toplumsal dayanışmayı, bütünleşmeyi sağlayarak, birlik ve beraberlik duygumuzu geliştirmiştir. Bizleri bir araya getirerek, kazançlarımızda ortak bir sevinç, kayıplarımızda ortak bir üzüntü paylaşmamıza vesile olmuştur.



Ve aynı zamanda, şehrimizin tanıtımına ve gelişmesine katkı sağlamıştır. Bu anlamda şunu söyleyebiliriz ki, bir şehrin veya bir toplumun gelişmesi, sadece yatırım, bilim ve teknoloji ile değil, kültür, sanat ve sporla da mümkündür. Bu anlamda şehrin futbol takımı önemli bir araçtır. Bizler büyük bir ölçüde bunu başarmış bulunmaktayız. Hepinizin bildiği üzere şehrimizin takımı Iğdır Aras Spor, birinci devreyi lider kapatıp, ikinci devrenin de ilk maçını kazanmış bulunmaktadır. Aynı zamanda ligde, en az gol yiyen en fazla gol atan ve 33 puana sahip yenilgisiz bir takım konumundadır . Bölgemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Hiç şüphesiz amacımız, ilk devrede olduğu gibi ikinci devreyi de lider olarak kapatarak bölgesel ligden başarı ile çıkıp, profesyonelliğe adım atmak ve şehrimizi Türkiye'de daha iyi bir şekilde temsil etmektir.




Bu vesileyle öncelikle, 29 Ekim 2016 tarihinde İstanbul'da düzenlenen dayanışma gecesinde desteklerini, katkılarını esirgemeyen Iğdırlı işadamlarımız ile her daim şehrimiz takımının yanında olan herkese minnet borçluyum ve şükranlarımı sunuyorum. Benim de yönetim kurulu üyesi olduğum İstanbul Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nin Başkanı Sayın Hadi Akmugan ve yönetim kurulu üyelerine de bu geceye katılarak desteklerini esirgemedikleri için ayrıca teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi, Iğdır Aras Spor profesyonel liglerde oynamak için ciddi bir ivme kazanmış bulunmaktadır. Iğdırlılar olarak bizlere düşen bu takımı daha da güçlendirmektir. Destekleriniz bu şekilde devam ettikçe ve bizler birlik beraberlik içerisinde oldukça takımımız Iğdır Aras Spor için şampiyonluk kaçınılmaz olacaktır. Böylece büyük başarılara imza atarak profesyonelliğe yükseleceğimize inancımız tamdır. Bu geceye katılarak takımımızı onurlandıran herkese çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”

YAYCILI KARDEŞLERDEN BÜYÜK DESTEK




Gecenin en renkli bölümü olan açık artırma da ise Yaycılı kardeşler öne çıktı. Takım kaptanının formasını ve Vali Alpman’ın makam odasındaki Türk Bayrağı’nı açık artırmada en üst teklifi vererek alan İsak ve Azer Yaycılı, katılanlardan büyük alkış aldı. Öte yandan tarihi özelliği olan bir halı da açık artırmada İstanbul Iğdırlılar Derneği yöneticilerinden Bülent Tanrıverdi tarafından oldukça yüksek bir meblağ ile satın alındı. Açık artırmanın tamamlanmasının ardından sahne alan sanatçılar; Cavit Tebrizli, Cengizhan Akar, Aras Spor’un marşını yazan Latif Ayyıldız ve Azerbaycan’dan gelen Dilber hanım ve arkadaşları davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattılar. Kent Yaşam Haber Merkezi


Yaşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183