Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

IĞDIR ARAS SPOR'DAN MÜTHİŞ GALİBİYET

 Soğuk bir havada oynanan maça Taraftarların yoğun ilgisi vardı.Karşılaşmayı 10.Binin üzerinde taraftar izledi.Tribünlerin yetersiz oluşu Taraftarı çileden çıkarttı. Maçı seyretmekte zorluk çeken Taraftarlar niye bir Stadımız yok diye Dert yakınan Seyirciler yetkililerden Stat yapılmasını talep ettiler.
Maçı Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik birlikte seyretti.

Iğdır emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sıkı önlem aldığı maç olaysız sona erdi.

Gurup Lideri Iğdır Aras spor ve ikinci sırada yer alan Sarıkamış Belediye spor için önemli olan maçı Iğdır Aras spor 2-0 kazanarak Maç eksiğine rağmen puan farkını 4’e çıkarttı.90 Dakika boyunca Rakibine oranla üstün oynayan Iğdır Aras spor,40.Dakikada Hüseyin Çelik ile 1-0 öne geçti Maçın İlk Yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da rakibine oranla üstün oynayan ev sahibi takım 90. Dakikada Vedat’ın kendi kalesine attığı golle karşılaşmayı 2-0 kazandı. Maçtan sonra taraftarlar ile futbolcular Şampiyonluk Şarkıları söylemeye başladı. Iğdır Aras spor 15 Şubat Çarşamba günü Kendi sahasında Erzurum Aras 12 Mart ile karşılaşacak Daha sonra 19 Şubat Pazar günü Trabzon Faroz Yalı ile karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183